Luxe wijnkist met accessoires

66,38 €
Diese wundervolle und sehr exklusive Weinkiste eignet sich für zwei Flaschen von 750ml. Die Weinkiste ist ausgestattet mit sieben Accessoires und hat eine Abmessung von 36,2x21,2x14,5cm.
22,26 €
Eine Weinkiste geeignet für eine Prosecco oder Champagner Flasche von 750ml. Die Weinkiste ist ausgestattet mit 1 Accessoire und erledigt mit goldenen Merkmalen. Die Weinkiste hat eine Abmessung von 36,2x11,5x11cm.

Luxe wijnkisten zijn meer dan alleen standaard wijnkisten, deze kisten kun je namelijk ook als woondecoratie gebruiken. Maar naast dat hoe te gek is het om een echte wijnliefhebber een prachtige wijnkist met accessoires te schenken. Kijk bijvoorbeeld eens naar de Luxe wijnkist met zeven accessoires, deze pracht wijnkist is voorzien van maar liefst zeven prachtige accessoires. Deze wijnkist heeft een strak en modern design. Verder is de wijnkist afgewerkt in het zwart met een transparante deksel en een verchroomde sluiting. Opgeborgen onder de deksel vind u de accessoires; loodsnijder, schenkhulp met afsluitbare kurk, druppelvanger, wijnthermometer, kelnermes en twee flessenstoppen. Kortom, een geweldige wijnkist. Bent u opzoek naar een compactere wijnkist, maar u wilt hetzelfde uitstralen dan is de champagne wijnkist iets voor u. Deze unieke wijnkist geeft een champagne of prosecco een prachtige uitstraling en uw cadeau extra karakter. Het mooie aan deze wijnkist is dat er een mooie wijnstopper bij zit. Kortom deze wijnkisten zijn razend populair voor de particulier, maar ook als relatie – of kerstgeschenk.

Product added to wishlist
Product added to compare.

Weinundgeschenke.com verwende Cookies.
Indem Sie diese Website weiterhin nutzen
Stimmen Sie den zu.