Wijnaccessoires

Wijnaccessoires

Holzwolle 1-Fach

10427
1,22 €
Holzwolle ist ein Product, dass aus feine Holzspäne gemacht ist.
Wijnaccessoires

Holzwolle 2-Fächer

10428
2,39 €
Holzwolle ist ein Product, dass aus feine Holzspäne gemacht ist.
Wijnaccessoires

Holzwolle 3-Fächer

10429
3,52 €
Holzwolle ist ein Produkt, dass aus feine Holzspäne gemacht ist.
Wijnaccessoires

Holzwolle 4-Fächer

10430
4,11 €
Holzwolle ist ein Produkt, dass aus feine Holzspäne gemacht ist.
Wijnaccessoires

Holzwolle 6-Fächer

10431
4,61 €
Holzwolle ist ein Product, dass aus feine Holzspäne gemacht ist.
Wijnaccessoires

Vacuvin Vakuumweinstopper Set

ACWSGR0010
5,12 €
Vakuumweinstopper sind entworfen für Gebrauch in Kombination mit unsere Wine Savers. Das Wine Saver System wird benutzt um eine geöffnete Flasche Wein ab zu schließen durch den Sauerstoff aus der Flasche zu extrahieren, wodurch ein Vakuum entsteht. Hierdurch können Sie Ihren Wein länger bewahren.
Wijnaccessoires

Vacuvin Ausgießer

ACSTZW0011
9,54 €
Dieser kristalle Ausgießer der Marke VacuVin sorgt dafür, dass Sie Ihre Gäste Wein eingießen kann ohne zu tropfen.
Wijnaccessoires

Vacuvin Weinöffner

ACWOZW0006
9,54 €
Der Öffner eines Kellners hat ein leichtgewicht und einen kompakten Entwurf, wodurch es einfach mit zu nehmen ist und er passt in jedem Lade.
Wijnaccessoires

3 Teilig Sommelierset

ACSOMRO0005
14,11 €
Drei teilige Sommerlierset bestehende aus einem Weinöffner, Tropfenring und Weinstopper.
Wijnaccessoires

Frühstückset

ACOSGK0008
15,92 €
TIP: Kombinier der Frühstückset mit einer Flasche Introvigne Prosecco für einen Champagner- Frühstückset. 
Wijnaccessoires

Weinkühler RVS

ACWKGR0001
18,31 €
Modernes formgegebens Champagner-und Weinkühler aus RVS.
Wijnaccessoires

Käsebrett aus Holz

ACHTBR0004
21,72 €
Die Meiste Weine kombinieren sehr gut mit einem Käsebrett. Dafür haben wir auch den multifunktionalen Käsebrett aus Hardholz.
Wijnaccessoires

Cocktailshaker Set

ACCSGR0002
24,53 €
Im Handumdrehen können Sie die köstlichsten Cocktails machen, mit diesem stillvollen Geschenk.
Wijnaccessoires

Dekantierkaraffe und Gläser

ACDKTR0007
35,92 €
Das royal wein Dekantierkaraffe und Gläser besteht 2 royal Weingläser mit einer Dekantierkaraffe. Die Weinkaraffe mit zwei Weingläser ist perfekt um während des Drinken eines Weins auf den Tisch zu stellen. Durch das Gebrauch der Dekantierkaraffe wird der Rotwein noch zweimal so lecker. Das kommt, weil der Rotwein jetzt atmen kann. Das ist auch der Grund,...
Wijnaccessoires

Cocktailshaker

ACCSGR0003
11,97 €
Mit diesem Cocktailshaker stiehlst du allen die Show, verblüffst deine Freunde mit deinen Mixkünsten und überraschst sie mit unzähligen Cocktails.

Als je een cadeau zoekt voor iemand die alles al heeft ben je bij wijnengeschenken.nl aan het juiste adres. Wij hebben namelijk een selectie aan wijnaccessoires waar werkelijk iedereen blij van wordt. Een van onze wijnaccessoires is het perfecte cadeau om bij een wijnpakket of fles wijn te geven, of gewoon los. Want met de juiste accessoires maak je iemands wijncollectie pas echt compleet. 

Wijnkaraffen

Een voorbeeld van onze wijnaccessoires zijn bijvoorbeeld de prachtige wijnkaraffen. Deze zien er niet alleen schitterend uit, maar hebben ook nog een functie. Het zogenaamde decanteren, het overschenken van wijn uit de fles in een decanteer karaf, zorgt er namelijk voor dat de droesem (het bezinksel) van de wijn gescheiden wordt. Dit is vooral van belang bij oudere rode wijnen. Bij jonge wijn heeft het als functie dat er lucht bij de wijn komt alvorens deze te serveren zodat de wijn ‘zich opent’ en een zachtere afdronk krijgt. Als u de wijn minimaal een uur in de decanteerkan laat ademen, wordt de wijn ronder van smaak. Bij wijnengeschenken.nl hebben we een aantal mooie sets met decanteer karaffen en bijbehorende glazen. 

Wijnkoelers

We hebben ook een paar prachtige wijnkoelers in ons assortiment. Deze mooi vorm gegeven rvs wijn- en champagnekoelers houden uw witte wijn of Champagne mooi koel tijdens het diner of feest. Bovendien zijn het ook nog eens mooie accessoires in uw interieur. 

Sommeliersets

Een sommelier heeft een van de belangrijkste taken in een restaurant. Hij adviseert over de wijn en serveert deze op perfecte wijze. Met een van onze sommelierssets waant iedereen zich een wijnkenner. Het sommeliersmes of kelnersmes is natuurlijk het belangrijkste instrument van een sommelier. De sommeliersmessen in onze sets zijn van hoogwaardig roestvrij staal en zijn onverslijtbaar. De druppelringen zorgen ervoor dat uw kostbare wijn niet langs de fles afloopt en met de wijnstoppen in de sets kunt u uw wijn nog lang bewaren om op een ander moment van verder te genieten. Voor wie de traditionele manier van het openmaken van een wijnfles te veel werk is of voor degene die echt dol is op gadgets hebben we een elektrische wijnopenener. Met dit handige apparaat opent u met één simpele beweging iedere fles wijn. De opener is compleet met batterij en oplader en loodsnijder en zit in een ronde geschenkverpakking. 

Cocktailshakers

Een heel bijzondere en originele geschenkset is onze ontbijtset. Hier zit alles in om iemand te verrassen met een luxe ontbijt. Vooral voor je vrienden of relaties die moeite hebben met vroeg opstaan is dit ontwaaksetje een leuk cadeau. Deze gadget met onder andere een wekker, peper en zoutstel en eierdopjes tovert een glimlach op elke vroege vogel met een ochtendhumeur. Als u het ontbijtsetje samen bestelt met een fles Introvigne Brut Prosecco en twee champagneglazen is de set compleet voor een luxe champagne ontbijt.

Overige accessoires

Mocht u bij wijnengeschenken.nl niet de complete geschenkset hebben gevonden die u zocht, bieden wij de mogelijkheid om zelf uw pakket samen te stellen. Zoek een wijn uit naar uw keuze en laat deze samen met een van onze wijnaccessoires inpakken in een van de wijnkisten of andere geschenkverpakkingen. Als u de verpakking of het etiket dan ook nog personifieert, heeft u het meest originele cadeau voor vrienden, familie of relaties.

Product added to wishlist
Product added to compare.

Weinundgeschenke.com verwende Cookies.
Indem Sie diese Website weiterhin nutzen
Stimmen Sie den zu.