Wijnkist voor 3 flessen

Weinkiste

Weinkiste 3-Fächer mit Schiebedeckel

WKSTSD3F0002
12,06 €
Diese Weinkiste hat einen Schiebedeckel und eignet sich für 3 Flaschen Wein (0,75L). Die Abmessungen sind 33,5x28,5x8,5cm. Achtung: Holzwolle wird nicht standart mitgeliefert. Bestelle hier Ihre Holzwolle um eine gefüllte Weinkiste mit Holzwolle zu empfangen. 
Weinkiste

Weinkiste bordeaux 3-Fächer

WKLUZA3F0014
47,52 €
Eine schöne bordeaux rote Weinkiste die sich für drei Flaschen von 750ml eignet. Die Weinkiste ist aus kirschen roten Holz gemacht und ist mit goldenen Merkmalen erledigt. Die Weinkiste hat eine Abmessung von 36x30x11,5 cm.
Weinkiste

Weinkiste Geneve 3-Fächer

WKLUZA3F0019
37,97 €
Eine Weinkiste geeignet für drei Flaschen von 750ml. Diese Weinkiste hat eine Abmessung von 37x31x11,7cm und ist völlig erledigt.

Een wijnkist voor drie flessen wijn vinden is niet altijd makkelijk. Er is namelijk niet zo een groot assortiment als dat van wijnkisten met 1 fles of 2 flessen. Toch hebben wij een geselecteerd assortiment kunnen samenstellen om voor u de perfecte wijnkist te vinden. In de meeste gevallen is het dan ook zo dat wanneer iemand er voor kiest om drie flessen wijn te schenken of te verpakken dat het wel een speciaal geschenk zal zijn voor een speciaal iemand. Door drie flessen wijn in een bijpassende wijnkist te schenken zal de ontvanger aangenaam verrast worden. Een voorbeeld van een luxe 3-vaks wijnkist is de Geneve 3-vaks. Deze prachtige houten wijnkisten zijn tot in de puntjes afgewerkt en hebben een hele mooie glans laag over zich heen. Door het authentieke slotje krijgt deze wijnkist een traditionele uitstraling, wat natuurlijk perfect op uw wijnen kan aansluiten.

Product added to wishlist
Product added to compare.

Weinundgeschenke.com verwende Cookies.
Indem Sie diese Website weiterhin nutzen
Stimmen Sie den zu.